Guddamæ for en luksus

Ok – full disclosure. Det er er par ting jeg liker bedre enn annet på jobben. En av de kan være å dure rundt på sørlandet i en bil som dette og ta bilder.

Videoen av Mats (under) på tur på Defenderen er kanskje det søteste jeg har sett i hele mitt liv. Mens jeg redigerte på denne, kjente jeg hjertet smelte og tanken om kidnapping og dom for dette manifesterte seg. Har du sett? Det er ikke lov til å være så sjarmerende.

Jeg var i utgangspunktet ikke en «bilperson» før jeg startet jobben i Gumpen Gruppen, men en digital markedsfører svært opptatt av faget. Nå må jeg innrømme at det er noe ganske eget å trå på en pedal som responderer med å klistre ryggen din til et uovertruffent komfortabelt sete i en Land Rover.

Det var ikke før jeg etter at jeg ble komfortabel med å kjøre biler som koster mer enn millionen, og er langt utenfor min personlige økonomiske rekkevidde, at denne delen av jobben ble gøy.

Her er noen bilder jeg tok i farta.